luni, iulie 15, 2024
No menu items!

Reclama ta aici

AcasăEsentialul zileiSUA: Joe Biden ar urma să anunțe marți campania prezidențială din 2024

SUA: Joe Biden ar urma să anunțe marți campania prezidențială din 2024

Joe Biden ar urma să-și anunțe campania electorală pentru alegerile din 2024 cel mai devreme marți. Probabil el pregătește terenul pentru o revanșă extraordinară cu Donald Trump

Joe Biden ar urma să-și anunțe campania electorală pentru alegerile din 2024 cel mai devreme marți. Lansarea va avea loc la exact patru ani după ce președintele și-a anunțat candidatura pentru 2020, unde a avertizat că este în joc „sufletul” națiunii.

Un anunț așteptat privind noua candidatură al lui Joe Biden

Joe Biden ar urma să-și anunțe campania electorală pentru alegerile din 2024 cel mai devreme marți. Probabil el pregătește terenul pentru o revanșă extraordinară cu Donald Trump, relatează The Guardian.

O lansare de marți va avea loc la exact patru ani după ce Biden a anunțat candidatura sa la președinție în 2020, în care a avertizat că „sufletul” națiunii este în joc după patru ani tumultuoși sub Trump.

După mai bine de doi ani de președinție, Biden s-a luptat să vindece diviziunile politice și culturale despre care crede că distrug societatea americană. Dar el a adunat o listă de moșteniri care definesc realizările legislative în timp ce lucrează pentru a restabili conducerea SUA pe scena mondială.

Joe Biden are o performanța mai bună decât cea așteptată a democraților în jumătatea mandatului din noiembrie. El a fost deschis cu privire la intenția sa de a căuta un al doilea mandat. De luni de zile, întrebarea nu a fost dacă va candida, ci când și cum va anunța.

Optimismul său a fost surprins înainte de a părăsi Irlanda la începutul acestei luni. Joe Biden a declarat că călătoria ancestrală a întărit un „sentiment de optimism” cu privire la ceea ce ar putea realiza. El a declarat reporterilor că „calculul” pentru un al doilea mandat a fost finalizat. Deci, că intenționează să candideze. Un anunț, a spus el, va veni „relativ curând”.

” O să vă spun adevărul în curând”

Întrebat din nou luni, Joe Biden a răspuns: „V-am spus că intenționez să candidez. O să vă spun adevărul în curând.”

Președintele american e parțial simetric și nostalgic. Joe Biden pare să fi semnat un plan de a-și anunța campania din 2024 cu un videoclip care îi descrie viziunea. Așa a făcut-o și în 2019. Președintele urmează să vorbească marți la Conferința legislativă a Sindicatelor din America de Nord de la Washington. E un ecou al primului său eveniment de campanie din 2019, când a vorbit la o sală a sindicatelor din Pittsburgh.

Multe s-au schimbat. Pandemia care a remodelat viața americană timp de aproape trei ani s-a stins. În mare parte din cauza campaniei de vaccinare în masă pe care administrația Biden a supravegheat-o. Inflația de zeci de ani este în creștere, deși incertitudinea economică persistă. Pierderea protecției federale împotriva avortului și amenințările la adresa instituțiilor democratice i-au alimentat pe democrați în alegerile cheie de pe câmpul de luptă, mai precizează sursa citată.

„O parte din cazul pe care președintele Joe Biden îl va face publicului după ce își anunță campania de realegere este că are nevoie de mai mult timp pentru a face mai mult și pentru a construi pe lucrurile pe care le-a făcut în primul său mandat”, a declarat Jen Psaki, fost secretar de presă al lui Biden. La emisiunea sa de duminică de la MSNBC a spus: „Lăsați-mă să termin treaba pe care am început-o.”

Articole asemanatoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Comentarii recente